професионални решения против влага и мухъл
Цена: 530 лв. 497 лв.
Купете Влагорегулатор три в едно 2100LCD на цена от 497 лв.
спестявате 6.23 % (33.00 лв.)
 


Магазин vlaga.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви! Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност по email или телефон! Ако желаете да направите бърза справка за наличност може да ни попитате на телефон 0892286666.

Купи без регистрация
Купи на изплащане с UniCredit

от 27.83 лв./месец
Купи на изплащане с TBI Bank

от 26.69 лв./месец

Когато говорим за здравословен начин на живот, то трябва да започнем от въздуха. Защото без него не можем, а от неговите качества зависи доколко сме жизнени и ефективни.

Влагорегулаторът 2100LCD три в едно е един уникален по своето действие електроуред. Функционално той обединява в себе си обезвлажнител, овлажнител и комбинация от йонизатор плюс специален нанофилтър за пречистване на въздуха. Ключът в едно такова съчетание е, че се постига възможно най-полезният и здравословен микроклимат в закрити помещения. Уредът създава и поддържа влажност в границите на най-комфортното ниво за човека от 50% – 60%, успешно отстранява неприятните миризми, както и задържа и унищожава болестотворните бактерии. В рамките само на 20 до 60 минути над 99,99% от най-опасните бактерии като коли-бактерия О-157 ще бъдат обезвредени.

Уредът е отлично решение за домашна употреба, фитнес-салони, SPA-центрове, помещения за масаж или релакс, медицински кабинети, изобщо за места, където полезното ниво на влажност, чистота на въздуха и неговото качеството са от голямо значение. Влагорегулаторът напълно преустановява появата и развитието на мухъл и плесени, увлича и задържа различни вредни газове.

Какво е характерно за работата на уреда?
Когато влажността в помещението започне да надвишава едно предварително зададено ниво, влагорегулаторът работи като обезвлажнител. Когато тя се понижи под това ниво, той автоматично преминава в режим на отдаване на влага. При достигане на фиксираното ниво, пак автоматично се включва йонизаторът, а през цялото време въздухът, който постъпва в уреда, преминава през специалния нанофилтър като по този начин се постига и ефекта на дезинфекция и пречистване на въздуха. В допълнение, може да се комбинират режимите – обезвлажняване + йонизация и овлажняване + йонизация. Също така има вграден таймер за програмиране продължителността на работа.
Благодарение на прецизната електроника и вградените датчици за влажност и температура, употребата е изключително лесна. Удобният контролен панел е снабден с LCD екран, на който се отчитат относителната влажност и температура във всеки един момент и се изобразява допълнителна полезна информация.

Освен автоматична (комбинирана) работа е възможен също и ръчен избор на функция – обезвлажняване, отдаване на влага или йонизация:
· като обезвлажнител, уредът улавя излишната влага от въздуха и я превръща във вода. Тази вода се събира в резервоар, който се излива при напълване. Съществува и опцията водата да се оттича директно през отвор в корпуса, за да не е необходимо обслужване на уреда и той да работи без никакво наблюдение.
· когато работи като овлажнител, уредът генерира водна пара, която изпуска в помещението. По този начин се постига комфортна влажност и се предпазва въздуха от прекомерно изсушаване.
· йонизацията се осъществява от карбонов генератор на йони с достатъчна концентрация, за да унищожава пълноценно широк спектър от патогени и алергени.
· специалният нанофилтър е разработен по оригинална японска технология. Той задържа и най-фините механични замърсители на въздуха, но това, което е по-важно е, че улавя и убива болестотворните бактерии в окръжаващия въздух, тъй като е трайно третиран с бактерицидни и дезинфекционни препарати.

Спецификации:

 • Обезвлажняване: до 12 л/24 ч;
 • Отдаване на влага: 0,42 л/ч;
 • Работна температура: от 5 до 35 °C;
 • Въздушен дебит: 120 м³/ч;
 • Консумирана мощност:
  -265 W Обезвлажняване;
  -30 W Йонизация (пречистване)
  ;
  -400 W Отдаване на влага
  ;
 • Ниво на шум; 49 dB;
 • Горен резервоар: 3,2 литра;
 • Долен резервоар: 3,8 литра;
 • Нето тегло: 14,8 кг;
 • Размери: 54,5 × 43,0 × 23,0 см.

Характеристики:

 • Поддържа постоянна влажност 30 до 80% RH през 5%;
 • Сменяем висококачествен японски нано-филтър, унищожаващ болестотворни бактерии и патогени;
 • Постоянен механичен филтър за задържане на прах и други замърсители;
 • Автоматична работа или ръчен избор на режим;
 • При автоматичен режим на работа отнема или отдава влага според зададеното ниво на влажност;
 • При постигане на необходимата влажност се включва режим на пречистване на въздуха;
 • Показва текущи температура и влажност;
 • Фибро-карбоновият йонизатор генерира 2,1 милиона йона на см³;
 • Възможност за директно оттичане на водата.

Тези устройства познати като влагоуловители, обезвлажнители, влагоабсорбатори, изсушители, осушители са идеално решение за помещения, в които има проблем с наличие на влага, мухъл, плесен и т.н. Ако жилището Ви има подобни проблеми е препоръчително да предприемете покупка на влагоабсорбатор. Това са висококачествени уреди, които са сравнително икономични и безшумни, осигурявайки Ви необходимия комфорт.