професионални решения против влага и мухъл
Цена: 565 лв. 499 лв.
Купете Влагоуловител без компресор Inventor RISE 8 на цена от 499 лв.
спестявате 11.68 % (66.00 лв.)
 


Магазин vlaga.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви! Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност по email или телефон! Ако желаете да направите бърза справка за наличност може да ни попитате на телефон 0892286666.

Купи без регистрация
Купи на изплащане с UniCredit

от 27.94 лв./месец
Купи на изплащане с TBI Bank

от 26.80 лв./месец

Моделът се предлага само с предварителна заявка. Време за доставка 20 работни дни.

 • Работи без компресор, което му позволява да изсушава въздуха дори при стайна температура от 1 градус! Докато стандартните влагоуловители работят до температура на въздуха от 5 градуса, новият модел на Inventor- Rise работи и при по-ниски, екстремни температури, позволявайки на потребителя да може да отнема влагата от въздуха, дори когато е много студено.
 • При активиране на режима ECO mode консумацията на енергия на влагоуловителя спада с 50%.
 • Въздухът, излизащ от влагоуловителя е с 10-12 градуса по-висок от въздуха в помещението, което спомага за по-бързото затопляне през зимния сезон.
 • Йонизатор. Генерира отрицателни йони, които дезинфекцират и стерилизират въздуха, осигурявайки здрава и спокойна среда.
 • Функция Непрекъснато обезвлажняване. Уредът работи без прекъсване до отсраняване на цялото количество влага от помещението. Всички предходни настройки се нулират при включване на този режим.
 • Резервоарът за вода притежава удобен прозорец, който позволява да се следи лесно нивото на водата. При напълване на резервоара на дисплея се включва индикация и уредът автоматично се изключва, предотвратявайки преливане.
 • Непрекъснат дренаж. Необходимо е да свържете маркуча на устройството към отводнителна система.
 • Тихият режим намалява максимално шумът и го прави подходящ за спални и други помещения, където тишината е от важно значение за обитателите им.
 • Влагоуловителят е оборудван със специална ергономична дръжка за лесно преместване.
 • Много полезни функции
  Авто рестарт
  Турбо режим
  Автоматично спиране при напълване на резервоара
  8-часов таймер
 • Приложение
  В сгради без достатъчна изолация при интензивни и чести дъждове. Новопостроени сгради с високи нива на влажност преди да станат обитаеми. Помещения с висока влажност, дължаща се на професионална или битова експлоатация- сушене на дрехи, готвене. Ваканционни къщи и нежилищни сгради с лоша вентилация.
  Подземни помещения и складове. Сгради, в непосредствена близост до море и кораби. Помещения, които се нуждаят от специално регулиране на влагата като винарски изби, галерии и музеи.


Спецификации:

– За помещения: 8 кв.м. / 120 куб.м.
– Консумация: 30 / 330 / 650 W
– Обем на резервоар: 2.0 l
– Тегло: 6,3 кг.
– Размери [Ш / В / Д]: 351 / 500 / 180 мм
– Температурен диапазон: 1-37 °C
– Обезвлажняване на ден: 8 l
– Приток на въздух: 120 куб.м./ч
– Ниво на шум: 39/43/48 dB
– Гаранция: 2 години