професионални решения против влага и мухъл

Много често влажни места се образуват в следствие на кондензация на влагата съдържаща се във въздуха по студени повърхности. Причината за това е лошо проветряване и/или лоша топлоизолация. Заедно с лошата фасадна топлоизолация и недостатъчната парна преграда, съществуват още няколко проблемни места, като например стърчащи бетонни и стоманени конструкции на балкони и стълби.

Също така, често влагата нанася щети и по щурцовете на прозорците в следствие на тяхното недостатъчно топлинно изолиране. Втората причина за влажни стени се крие, както споменахме в неправилното и недостатъчно проветряване. То е от изключителна важност най-вече там, където е на лице много вода – например в кухните и баните. Също така слабо отопляеми сервизни помещения и мазета са застрашени при неправилно проветряване.

Не трябва да се подценява също така и влиянието на влагата от растения, домашни животни или спящи хора, които за една нощ отделят от половин до един литър течности посредством потене или дишане. Всички тези опасности, могат да бъдат предотвратени само посредством правилно проветряване.

Влагоуловител Inventor E2-ION20L EVA II с възможност за обезвлажняване до 20 литра

Дигитален дисплей. Показва влажността на въздуха в помещението. Чрез...
Цена: 429 лв. 365 лв.
На лизинг от 20.44 лв./месец
 

Влагоуловител You Long E12A с безвреден за озоновия слой агент R-134A

Тези устройства познати като влагоуловители, обезвлажнители, влагоабсорбатори, изсушители, осушители...
Цена: 380 лв. 357 лв.
На лизинг от 19.99 лв./месец
 

Влагоуловител Inventor EP3-ION20L EVA II PRO

Дигитален дисплей Показва влажността на въздуха в помещението. Чрез...
Цена: 469 лв. 399 лв.
На лизинг от 22.34 лв./месец