професионални решения против влага и мухъл
Цена: 995 лв. 940 лв.
Купете Овлажняващ въздухоочистител Daikin MCK75J URURU на цена от 940 лв.
спестявате 5.53 % (55.00 лв.)
 
купи без регистрация
купи на изплащане

от 52.64 лв./месец

Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J освен че пречиства, се справя безпроблемно със сухотата на въздуха, представляваща особено голям проблем през зимния сезон. Въздухоочистител URURU овлажнява въздуха във вашия дом и противодейства ефективно на сухия въздух. Daikin MCK75J пречиства, йонизира и дездорира въздуха, осигурявайки комфорт в помещенията, където работите и живеете до 46кв.м.

В него е заложена патентованата от марката революционна технология Flash Streamer, благодарение на която се осигурява пълно пречистване, отстраняване на вируси и бактерии и премахване на плесен и неприятни миризми. Моделът е с два режима на работа – турбо и икономичен.

Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J се състои от следните съставни части, през който преминава мръсния въздуха преди да произведе пречистен въздух.

1. Предварителен филтър, който отстранява частиците големите частици прах и космите от домашни любимци
2. Биофилтър, който улавя и отстранява вирусите във въздуха
3. Плазмен йонизатор, през който прахът и полените се зареждат с положителен заряд и изпращат към електрическия филтър
4. Сепарираща серпентина Flash Streamer, която служи за генериране на електрони, който се движат с висока скорост и ефективно разграждат миризмите и формалдехидите
5. Електростатичен филтър абсорбиращ праха- прахът и полените с положителен заряд се абсорбират от отрицателно заредения филтър
5.1 Лицева част
5.2.Фотокаталитичен филтър
6.Дезодориращ катализатор, който абсорбира и унищожава миризмите преди въздуха да се върне в помещението.