професионални решения против влага и мухъл
Цена: 995 лв. 940 лв.
Купете Овлажняващ въздухоочистител Daikin MCK75J URURU на цена от 940 лв.
спестявате 5.53 % (55.00 лв.)
 


Магазин vlaga.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви! Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност по email или телефон! Ако желаете да направите бърза справка за наличност може да ни попитате на телефон 0892286666.

Купи без регистрация
Купи на изплащане с UniCredit

от 52.64 лв./месец
Купи на изплащане с TBI Bank

от 50.48 лв./месец

Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J освен че пречиства, се справя безпроблемно със сухотата на въздуха, представляваща особено голям проблем през зимния сезон. Въздухоочистител URURU овлажнява въздуха във вашия дом и противодейства ефективно на сухия въздух. Daikin MCK75J пречиства, йонизира и дездорира въздуха, осигурявайки комфорт в помещенията, където работите и живеете до 46кв.м.

В него е заложена патентованата от марката революционна технология Flash Streamer, благодарение на която се осигурява пълно пречистване, отстраняване на вируси и бактерии и премахване на плесен и неприятни миризми. Моделът е с два режима на работа – турбо и икономичен.

Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J се състои от следните съставни части, през който преминава мръсния въздуха преди да произведе пречистен въздух.

1. Предварителен филтър, който отстранява частиците големите частици прах и космите от домашни любимци
2. Биофилтър, който улавя и отстранява вирусите във въздуха
3. Плазмен йонизатор, през който прахът и полените се зареждат с положителен заряд и изпращат към електрическия филтър
4. Сепарираща серпентина Flash Streamer, която служи за генериране на електрони, който се движат с висока скорост и ефективно разграждат миризмите и формалдехидите
5. Електростатичен филтър абсорбиращ праха- прахът и полените с положителен заряд се абсорбират от отрицателно заредения филтър
5.1 Лицева част
5.2.Фотокаталитичен филтър
6.Дезодориращ катализатор, който абсорбира и унищожава миризмите преди въздуха да се върне в помещението.