лизинг с 0% лихва

Пречиствател за въздух Tesy AC 96 HCIUV

Пречиствателят на въздух TESY подобрява качеството на въздуха в помещението, благодарение на вложените 6 броя филтри. Въглеродният филтър […]

999 лв. с безплатна доставка
Купи на изплащане

24 вноски по 49.63 лв.
или 0% лихва 10 вноски по 99.90 лв.
Лизинг с DSK 0%
10 х 99.90 лв.
Лизинг с DSK
24 х 51.62 лв.
Лизинг с TBI
24 х 49.84 лв.
Лизинг с UniCredit
24 х 49.63 лв.
Лизинг с Postbank
24 x 51.62 лв.

След натискане на бутона за всяка банка, може да промените месеците и вноската, която предпочитате.
 
Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.
С натискането на бутона декларираш, че си съгласен с нашите общи условия.


Задай въпрос за продукта

Пречиствателят на въздух TESY подобрява качеството на въздуха в помещението, благодарение на вложените 6 броя филтри. Въглеродният филтър изцяло премахва неприятните миризми, дори от цигарен дим. Задържат се груби частици прах и фини прахови частици, като UV филтърът унищожава микроби, бактерии и вируси. Уредът е подходящ за хора с респираторни проблеми, както и за детски стаи.

Въздухът, който се пречиства, постъпва през специално конструирани отвори на предния панел и излиза от задната горна част, през защитна решетка над вентилатора. Защитната решетка е проектирана така, че да редуцира шума, излъчван от уреда. Това дава възможност уредът да се използва непрекъснато 24 часа в денонощието, даже и в спални помещения.

Въздухоочистител Tesy AC16EHCI ефективно пречиства въздуха в помещения с площ около 20кв.м. Разполага с индикатор за необходимост от подмяна на филтрите. Снабден е с йонизатор.

Пречиствателите на въздух TESY имат 6 нива на пречистване на въздуха:
1. Предварителният филтър е от активен въглен и понижава миризмите при готвене, тютюнев дим или домашни любимци. Задържа и груби частици прах, мъх от тъкани и косми от домашни любимци.
2. HEPA филтърът задържа по-фините частици с размер не по-малък от 0,3 микрона (μm), като: прах, полени, спори на плесени и различни видове бактерии.
3. Въглеродният филтър абсорбира миризми, газове и цигарен дим.
2 tesy.bg
4. TiO2 фотокаталитичният филтър намалява органичните замърсители като бензол и амоняк. Дезактивизира бактерии и вируси, които са успели да преминат през предходните филтри.
5. UV филтърът представлява ултравиолетова лампа, която ефективно унищожава микроорганизми, като: микроби, вируси, бактерии и плесени, които са успели да преминат през предходните филтри.
6. Йонизаторът разпръсква отрицателни йони в помещението с цел подобряване на почистващия процес. Йоните се съединяват с праховите частици и ги отвеждат на пода. Необходимо е периодично почистване на пода на помещението.

Характеристики:

 • За площ до 96m2
 • Максимална мощност: 80 W
 • CADR (филтриран въздушен обем на час): 800 m³/h
 • Три режима на работа: Автоматичен, Скоростен и режим Заспиване
 • 5 скорости на въздушния поток
 • Ниво на шум: ≤ 68 dB(A)
 • Отрицателни йони: 1*107 pcs/m3 (опционално)
 • Сензори: прахови частици, температура & влажност
 • Индикатор за качеството на въздуха
 • Индикатор за смяна на филтър
 • Touch control
 • Таймер

AC 96 HCIUV има 5 степени на филтрация:
1. Предварителен филтър:
Филтрира прах, косми, козина от домашни любимци и големи частици. Ефективно намалява проблемите при кърмачета и деца със сърбеж,обриви, зачервяване, кихане и хрема.
2. Филтър 2 в 1:
– HEPA основен филтър с 99,98% ефективност – Функцията на HEPA филтъра е да абсорбира частици – прах, полени, гъбички, спори и различни видове бактерии. HEPA филтърът не може да абсорбира частици, по-малки от 0,3 микрона – като химически изпарения, газове, някои частици от тютюнев дим, микроби и вируси. Ефективен за филтриране на микрочастици и за намаляване на главоболие, бронхиална астма, алергии от носа, нисък имунитет, кожни алергии.
– Филтър с активен въглен – активният въглен действа чрез процес, наречен адсорбция, чрез който частиците от замърсен въздух се улавят в порестата структура на въглеродните слоеве. Този метод премахва миризми
от животни, бои, цигарен дим и др.
3. UVC LED филтър:
Това е високоефективно решение за подобрена хигиена на въздуха с дълъг експлоатационен живот. Работи с UVC светлина. UVC филтър ефективно премахва вируси, бактерии и гъбички във въздуха.
4. Йонизатор:
Йонизаторът разпръсква отрицателните йони в помещението, за да подобри процеса на почистване и в същото време освежава въздухът. Отрицателните йони се комбинират с прахови частици във въздуха и падат на пода поради собственото си тегло (прах и йони, които са се комбинирали с него).

Технически характеристики:

 • Размери [В/Ш/Д] (mm): 665/356/356
 • За помещения: 90-100 m³
 • Консумация (W): 80
 • Гаранция: 2 години
 • Филтър: Да

 
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. и под 20 кг. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

masterphilipsgreerohnsonlevoittwe

към начало